Over ons

Bij Verkeersschool Regio Achterhoek delen we een diepe passie voor het vormen van veilige en competente bestuurders. Onze gedreven instructeurs zijn de hoeksteen van jouw succes op de weg. Of je nu een beginnende bestuurder bent zonder eerdere ervaring, of op zoek bent naar een geavanceerde training om je rijvaardigheid te verbeteren, wij bieden een unieke en op maat gemaakte leerervaring die verder gaat dan de standaard rijlessen.

Ons team bestaat uit 2 ervaren rij-instructeurs, ondersteund door 3 lesauto's, waaronder 1 met automatische transmissie

 • Toewijding aan Uitmuntendheid

  Bij Verkeersschool Regio Achterhoek hechten we grote waarde aan het leveren van diensten van de hoogste kwaliteit. Onze inzet voor excellentie is de drijvende kracht achter onze rijlessen, waarbij we streven naar niets minder dan het beste voor onze leerlingen.

 • Meertalige Ondersteuning

  We begrijpen dat communicatie essentieel is voor een effectieve rijopleiding. Daarom bieden we meertalige ondersteuning, waarbij onze instructeurs en ons team vloeiend zijn in verschillende talen, waaronder Nederlands, Engels, Russisch en Farsi/Dari. Hierdoor kunnen we een inclusieve leeromgeving creëren waarin taal nooit een obstakel vormt voor jouw succes.

 • Optimale Aanpasbaarheid aan Jouw Tijdschema

  We zijn trots op onze vermogen om ons volledig aan te passen aan jouw unieke tijdschema en behoeften. We begrijpen dat je een druk leven leidt en streven ernaar om jou de meest handige en flexibele opties te bieden voor rijlessen. Of je nu tijdens de dag of 's avonds, op doordeweekse dagen of in het weekend wilt lessen, wij zijn er om aan jouw voorkeuren te voldoen. Ons doel is om jouw gemak en beschikbaarheid voorop te stellen, zodat jij kunt genieten van een stressvrije rijopleiding die naadloos in jouw leven past.

 • Gegarandeerd Rijexamen Succes

  Bij Verkeersschool Regio Achterhoek hebben we het volste vertrouwen in ons lesplan en onze instructeurs. We streven ernaar om elke leerling met het hoogst mogelijke niveau van rijvaardigheid en zelfvertrouwen de weg op te sturen. Als bewijs van ons commitment, bieden we een garantie van rijexamen succes.

  Wat betekent dit voor jou? Als je ons lesplan succesvol afrondt volgens de gestelde richtlijnen en aanbevelingen van onze instructeurs, heb je onze garantie dat je in één poging zult slagen voor je rijexamen. We zijn vastbesloten om je de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om met succes te navigeren door het examenproces en om met vertrouwen de weg op te gaan na het behalen van je rijbewijs. Jouw succes is onze prioriteit, en we staan achter onze belofte van gegarandeerd rijexamen succes.